Zbiranje soglasij štipendistov za pritožbi na Urad varuha človekovih pravic

Odbor za socialo in zdravstvo na Zvezi ŠKIS je pripravil pobudo na Urad varuha človekovih pravic zaradi izjemno dolgega odločanja o Zoisovih, deloma pa tudi državnih štipendijah. Prav tako je pripravil ločeno pobudo zato, ker je Javi sklad za razvoj kadrov in štipendij v primeru Zoisovih (pa tudi državnih) štipendij neupravičeno zahteval potrdilo o začasnem prebivališču v kraju izobraževanja, zaradi česar ste bili mnogi štipendisti ob precejšen delež štipendije.

Soglasje za zastopanje pred Varuhom (štipendiste bo zastopal član Skupine za pravno pomoč in Odbora za socialo na Zvezi ŠKIS) lahko oddate tudi na našem klubu, na Infotočki DNŠ do petka, 11. 1. 2013.

Infotočka DNŠ se nahaja na Dilančevi ulici 1 v Novem mestu (Hostel Situla) in je odprta v ponedeljek, torek in četrtek med 8. in 15. uro, v sredo med 8. in 17. uro ter v petek med 9. in 17. uro.

Dokumenti:

Pobuda_dodatek_za_bivanje

Pobuda_Zamujanje z odločbami

Pooblastilo_štipendija_varuh

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.