Vabilo na DŠB fest

Končno je prišel čas, da vam razkrijemo program tradiconalnega DŠB Festa, ki se bo zgodil v petek, 28. 3. 2014, v prostorih MC Brežice.

Letos bodo trgali gate trenutno najbolj vroča srbska ska-rock skupina – S.A.R.S.ter največji slovenski band z irsko punk-rock melodijo – Happy Ol’ McWeasel.

Najprej  nas bodo ogreli  člani skupine S.A.R.S. , ki bodo na Brežiških odrih premierno v živo odpeli svoje hite kot so “Lutka”, “Perspektiva”, “Budjav lebac” in druge. Za noro nadaljevanje žurke pozno v noč pa bodo poskrbeli fantje iz skupine Happy Ol’ McWeasel, ki so značilni po tem, da publiko popolnoma navdušijo kjerkoli se pojavijo.

Karte bodo na voljo v predprodaji po ceni zgolj 5 EUR, na dan koncerta pa boste zanje odšteli 8 EUR. Predprodaja kart bo potekala na BIT-u (CPB 41, Brežice) v Kubu MC Bar (Mladinski center Brežice, Gubčeva 10a, Brežice) ter na info točki Mladinskega centra Krško (C.K.Ž 105, Krško). Karte lahko tudi rezervirate ali opravite nakup preko TRR-ja društva. Več info na: bit@drustvo-dsb.si

Pozorno spremljaj najnoveše novice na naši spletni strani ter FB strani društva: www.facebook.com/drustvostudentovbrezice, kjer bomo ažurno objavljali napotke do osvojitve brezplačnih kart ter še in še. Govori se o tem, da bo v Brežicah prava žurka z akcijskimi cenami pijač za vsak žep in noro zabavo, ki jo bomo zaključili v Klubu McB.

Se vidimo na največjem spomladanskem žuru v Brežicah.

STAY TUNED!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.