V Mestni občini Novo mesto začeli s pripravo strategije za mlade

Strokovna komisija za pripravo strategije in Urad za šolstvo, šport in mladino na področju mladih v Mestni občini Novo mesto vabi vse mlade, da se aktivno vključijo v proces priprave dokumenta.

Komisija bo pripravila dolgoročno strategijo za mlade v MONM, ki bo zajemala poglobljeno analizo položaja mladih (od 15 do 29 let) in podala predloge za celostno sistemsko ureditev mladinskih politik na lokalni ravni. Strategija bo vključevala analizo ključnih področij mladinskih politik ter cilje, ukrepe in priporočila za izboljšanje položaja mladih na lokalni ravni.

V procesu priprave strategije bo odprtih več kanalov za participacijo vseh, ki bi želeli aktivneje prispevati  s svojimi idejami, znanji ali s svojim delom. Organizirani bodo tudi javni posveti. Če bi se želeli aktivneje vključiti pokličite na telefonski številki 07/39 39 311, 07 39 39 211 (vsak delovni dan) ali pišite na e-naslov strategijazamladino.monm@gmail.com. Na zapisan e-naslov lahko posredujete tudi vse predloge, ki se nanašajo na pripravo strategije za mlade. Poiščite nas tudi na Facebooku: Komisija za pripravo strategije na področju mladih v MONM.

Da bi dobili kar najbolj relevantne in natančne podatke o položaju mladih v lokalnem okolju, je komisija pripravila anketni vprašalnik za posameznike. V zadostnem in reprezentativnem številu izpolnjen vprašalnik bo služil za pripravilo strategije, ki bo realna, izvedljiva in v skladu z dejanskimi željami in potrebami mladih.

Anonimen anketni vprašalnik se nanaša na mlade prebivalce novomeške občine v starosti od 15 do vključno 29 let in je dostopen na naslednji povezavi: https://www.1ka.si/a/24107

Anketiranci, ki bodo izpolnili anketo in posredovali svoj e-naslov, bodo sodelovali v nagradni igri za:

– 1x Pa3otka, letna vstopnica za vse dogodke v klubu LokalPatriot

– 1x dvodnevna karta za Rock Otočec 2013

– 5x brezplačen vstop na dogodek po izboru kluba LokalPatriot

– 3x CD prvenec z naslovom Josh, skupine Kill Kenny

– 5x brezplačen topli napitek v klubu LokalPatriot

 

Lep pozdrav in vabljeni k sodelovanju.

Maja Žunič Fabjančič,

predsednica komisije

Ivica Menger,

koordinatorka komisije

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.