Tekaške priprave na PARKTEK 2013

ParkLiga, kot nekakšen enodnevni športni praznik, je dobila nov termin. Letos boste ljubitelji teka in raznih športov na svoj račun prišli že 11. maja. V kratkem boste o ParkLigi, ki bo ponovno zaznamovana z dobrodelnostjo, izvedeli več, za zdaj pa se osredotočimo na priprave za ParkTek.

ParkTek, ki se že kar nekaj let izvaja v sklopu ParkLige bo ponovno štel za Dolenjski pokal, ki se izvaja v sklopu “Slovenija teče”, ki ga podpira Olimpijski komite Slovenije.

Zaradi dobrega odziva lansko leto, smo se letos ponovno odločili organizirati BREZPLAČNE priprave na tek. Priprave se bodo začele 26. marca in se bodo odvijale 2 krat tedensko, vsak torek in soboto. Zbirali se bomo ob 17. uri v Športnem parku Loka.

Tako da vsi tisti, ki bi želeli vrhunsko uvrstitev na Dolenjskem pokalu ali pa bi zgolj radi dobro družbo in rekreacijo še enkrat vabljeni, da se udeležite BREZPLAČNIH priprav na ParkTek!

P.s. Vsi tisti, ki se boste udeležili vsaj 10 od 13 priprav, boste na ParkTeku imeli nižjo štartnino.

Vaš DNŠ!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.