StartUP Novo mesto: Vabilo na dogodek Mozilla

V petek, 10.5.2013, ob 17h, bodo v prostorih StartUP  Novo mesto (Podjetniški inkubator Podbreznik) pripravili dogodek novih razsežnosti. Dogodku, ki ga organizira StartUP Novo mesto se bo pridružil Brian King, po rodu Irec, ki že 15 let živi v Sloveniji. V Novem mestu se bo oglasil z namenom, da predstavi program WebFW –https://webfwd.org/)  in projekt Firefox OS (http://www.mozilla.org/en-US/firefox/partners/).

Program WebFW, dokazuje, da je Mozilla več kot le spletni brskalnik Firefox, katerega poznamo iz vsakodnevne rabe spleta. Brian bo pri omenjenem programu predstavil možnost sodelovanja pri 3-mesečnem pospeševalnem programu na drugi strani luže, kateri je aktualen za vse računalniške, in tudi podjetniške navdušence.

Program je namenjen gradnji podpornega okolja za podjetnike, ki želijo graditi učinkovita podjetja. Projekt Firefox OS pa je v rokah uporabnika popolna spletna platforma. Za več informacij bosta na volja tako Brian King – vodja Evropske skupnosti Mozilla, kot Nino Vranešič eden izmed vidnejših članov iste skupnosti v Sloveniji. Oba že kot izkušena na omenjenih področjih bosta podala kakšno koristno informacijo tudi na zaključni pogostitvi dogodka, ki ga v ta namen prireja organizacija Mozilla.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.