Spoznajte jadranje in mornarske veščine!

Ne znate jadrati? Bi radi izpopolnili svoje znanje? Nimate izpita za voditelja čolna?
Preživite septembrski vikend ali teden s prijatelji na barki in spoznajte jadranje!

Za vas, ki še nimate izpita je to odlična priložnost, da v živo obdelate program izpita. Seveda se lahko mimogrede še okopate v svojem zalivu ali na bližnjem otoku, vržete trnek in zvečer uživate v kakšni dobri konobi.
Skiper vas bo v enem tednu naučil vseh osnov jadranja in mornarskih veščin. Ravno dovolj za vaša nova jadralna potepanja.

Učenje ni obvezno! Lahko samo uživate v vetru, soncu in kopanju. Jadrnica J-24 je ena izmed najbolj popularnih monotipnih jadrnic na svetu. Čeprav meri le 7.30 m nudi obilo užitka posadki in je zelo primerna za učenje.

Barka ima 2-3 ležišča in ima privez v lučici Crikvenica. V neposredni bližini je možnost najema poceni apartmaja, parkirni prostor, kopališče, trgovina, restavracije in bari.

Cena
> za tedenski program: 280 Eur po osebi in vključuje tečaj jadranja in bivanje na barki.
> za podaljšani vikend program (3 dni): 120 Eur po osebi in vključuje dnevno jadranje do 4 osebe.

V ceno ni vključeno: hrana in pijača, porabljeno gorivo, privezi izven matične luke ipd. Tečajniki te stroške plačajo iz svoje skupne blagajne.

Prijave in informacije: borut.suln@gmail.com / 041 634 590

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.