Razpis volitev za svetnika DNŠ v Svetu ŠOLS

Spoštovani člani,

Društvo novomeških študentov razpisuje Volitve za svetnika društva v Svet študentskih klubov Študentske organizacije Slovenije, ki bodo potekale 8. februarja 2015 ob 17.00, v kavarni Hostla Situla, Dilančeva 1, 8000 Novo mesto. Izvedbo kandidacijskega postopka, volitev in razglasitev vodi Volilna komisija v skladu s temeljnim aktom Društva novomeških študentov in v skladu z Volilnim pravilnikom za volitve svetnikov Sveta ŠOLS in Zveze ŠKIS.

KANDIDACIJSKI POSTOPEK za svetnika Sveta ŠOLS

Kandidat za svetnika Sveta ŠOLS vloži kandidaturo tako, da jo priporočeno po pošti pošlje na sedež Društva novomeških študentov ter na ovojnico pripiše: NE ODPIRAJ-kandidatura

Upoštevajo se kandidature, vložene do vključno 6. februarja 2015 na naslov:
Društvo novomeških študentov,
Dilančeva 1,
8000 Novo mesto.

Kandidatura mora vsebovati:
-ime in priimek
-rojstne podatke
-naslov stalnega bivališča
-telefonsko številko
-letnik in smer študija
-potrdilo o statusu študenta v tekočem študijskem letu
-navedbo članske številke Društva novomeških študentov
-podpisano izjavo kandidata, da ni član izvršilnega organa politične stranke ali njenega podmladka
-lastnoročni podpis kandidata
-V kandidaturi mora biti jasno navedeno mesto, za katerega je vložena kandidatura.

Za vstop na volitve za svetnika društva potrebujete identifikacijski dokument s sliko. Na volitvah svetnikov v Svet ŠOLS je za svetnika izvoljen kandidat, ki dobi največje število glasov. Če sta dva kandidata dobila enako število glasov, o izvolitvi med njima odloči žreb. Rezultate razglasi volilna komisija največ v roku 7 dni po koncu volitev. Volilna komisija se sklicuje ter deluje v skladu z Volilnim pravilnikom za volitve svetnikov sveta ŠOLS.

Novo mesto, 16.1.2015

Marjan Štangelj, predsednik DNŠ
l.r.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.