Poziv za delo na letovanju na Debelem Rtiču 2014

 Vabimo dijake in študente, ki imajo veselje do druženja z otroki, vodenja skupine otrok, organiziranja aktivnosti za otroke in pridobivanja novih izkušenj, da se nam pridružijo na letovanju otrok v letošnjem poletju.

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ?

Povabili te bomo na motivacijski dan, 31. maja 2014, kjer se boš spoznal s podrobnostmi dela na letovanju in spoznal druge mentorje. Potekale bodo delavnice za pridobitev znanj in spretnosti, ki so potrebne za delo vzgojitelja.

Na letovanju si boš pridobil ogromno izkušenj pri delu z otroki in z delom v timu z ostalimi vzgojitelji, kar ti bo zagotovo koristilo v življenju in pri nadaljnji poklicni poti.

KAJ PA DOSEDANJI MENTORJI NA LETOVANJU?

Prosimo, da se prijavite tako kot vsi drugi.

Pogoj za sodelovanje je, da do konca aprila 2014, pošlješ kratek življenjepis s poudarkom na dosedanjih izkušnjah z delom z otroki na naslov:

Območno združenje RK Novo mesto, Ulica Slavka Gruma 54a, Novo mesto ali na e-mail: novo-mesto.OZRK@ozrks.si

Vabljeni vsi, ne glede na smer študija/šole, posebej zaželeni fantje.

Opozorilo!

Za delo na letovanju otrok lahko kandidirajo tudi dijaki, ki bodo pomočniki mentorjev in bodo imeli prednost pri kandidaturi za mentorja v naslednjih letih.

Obiščite nas tudi na spletnem naslovu www.novomesto.ozrk.si, kjer lahko dobite več informacij o tem, kaj smo delali, kaj delamo in kaj bomo delali v RK.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.