POZIV PROSTOVOLJCEM ZA SODELOVANJE V EKIPI PRVE POMOČI

“Že nekaj časa se sprašujem ali smo dovolj usposobljeni za nudenje prve pomoči v primeru nesreč. Po nedavni izkušnji, kjer sem prišel v situacijo, kjer sem moral pomagati ženski, ki je doživela srčni infarkt sem se prepričal, da nisem dovolj usposobljen za nudenje prve pomoči. Sicer sem opravil obvezni tečaj prve pomoči (za izpit za motorna vozila), vendar mislim, da to ni dovolj.”
S temi besedami se je na nas obrnil, predvidevamo fant vaših let, in nas spodbudil, da damo možnost učenja prve pomoči njemu in vam.

Vabimo mlade prostovoljce, dijake in študente, ki bi radi sodelovali v ekipi prve pomoči RK Novo mesto. V OKTOBRU bomo začeli z usposabljanjem na 70-urnem tečaju po programu za bolničarje. Tečaj je za člane ekipe prve pomoči brezplačen.

Vabljeni vsi, ki želijo pridobiti znanje iz prve pomoči s katerim bodo lahko pomagali ljudem ob elementarnih in drugih nesrečah.

Prijavite se na e-mail: novo-mesto.ozrk@ozrks.si ali na tel. št.: 07 3933125.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.