Potopisno predavanje: Nova Zelandija

Nova Zelandija, “Dežela dolgega belega oblaka”, kot ji pravijo staroselci Maori, je država tisočerih čudes. Vse njene naravne znamenitosti in živalski svet s prečudovito pokrajino in podnebjem bo 7. 3. 2013 ob 19. uri v hostlu Situla predstavila Natalija Zmazek.Ob svojem potovanju si je nabrala veliko navdušujočih izkušenj in lepih spominov, od odkrivanja hitrih brzic rek, globokih, skrivnostnih in kristalno čistih jezer, vulkanov, vročih gejzirjev in vrelcev vročega blata do raznolikega živalskega in rastlinskega sveta, utripa na prostranih plažah in vpogleda v do zdaj skrivnostno življenje Maorov. Nova Zelandija pa poleg vsega ponuja še mnogo več. Njena mesta so živahna in tako kulturno kot tudi zgodovinsko bogata. Celotno podobo pa predstavljajo raznolike in pestre kulture, ki so se skupaj zlivale skozi mnoga stoletja. Če želiš utrip Nove Zelandije spoznati tudi ti, se nam pridruži na potopisnem predavanju. Skupaj se bomo potopili v ta prečudovit svet, tako da ne smeš manjkati.

Vidimo se torej, 7. 3. 2013 ob 19. uri v Hostlu Situla.
Tvoj DNŠ

Zelo si želimo sodelovanja novih popotnikov in s tem uživanja ob odkrivanju najrazličnejših delov sveta. Svoje potovalne izkušnje lahko predstaviš tudi ti. Za več informacij pošlji svoj predlog na kaja.baskovic@drustvo-dns.si

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.