Potopisna predavanja

Glavni cilj projekta je omogočiti čim več mladim, da predstavijo svoja popotovanja in hkrati čim več mladih navdušijo za popotništvo. Namen potopisnih predavanj je spoznavanje krajev, ki jih sicer mladi zaradi finančnih težav ne morejo obiskati. Ciljna publika, kateri so predavanja namenjena, so študentje in dijaki, ki potujejo predvsem z nahrbtniki in z malo denarja.

V preteklih letih smo z organizacijo potopisnih predavanj privabili k predstavitvi različnih dežel veliko mladih popotnikov. Ti so na poljuden način predstavili obiskano deželo z izbranimi fotografijami in obiskovalcem postregli z marsikatero koristno informacijo. Zato smo se odločili, da z izvedbo potopisnih predavanj nadaljujemo tudi v prihodnje.

Potopisna predavanja se izvajajo enkrat na mesec, in sicer ob četrtkih v Hostlu Situla. Vsa predavanja so brezplačna. Vsako leto načrtujemo približno 5 potopisnih predavanj.

DNŠ organizira potopisna predavanja v sodelovanju s Hostlom Situla.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.