Potopis: Brazilija

»Ko so domači in prijatelji izvedeli, da grem tokrat na pot sama, so mojo odločitev sprejeli s strahom. Polni pomislekov so me spraševali – Zakaj? – jaz pa sem jim neomajana odgovarjala – Zakaj pa NE? Česa se imam z nahrbtnikom polnim starih majic sploh bati?« se spominja Tjaša Bratož.  

Zaradi geografske površine Brazilije se je počutila majhno, a ji je uspel veliki korak. Izkušnjo z enomesečnega potovanja po Braziliji bo delila z vami v četrtek, 7. februarja, v hostlu Situla ob 19. uri.

Mlada popotnica in avtorica potopisnega bloga Kam pa kam? nas bo popeljala v vibrajoče metropole in se z nami sprehodila po tlakovanih ulicah kolonialnih mest. Na stičišču afroameriške kulture bomo spoznali smisel capoeire. Zašumeli bodo slapovi z argentinsko-paragvajsko-brazilske tromeje. Zašli bomo globoko v regijo Amazonke, v nahajališče avtohtonih indijanskih ljudstev, pomembnih ribiških pristanišč in čudovitih posestev. Stopili bomo na neokrnjene otoke in prevetrili duha na odročnih plažah Atlantske obale. Država tako velikih razsežnosti ji je dala vse to in v družbi domačinov ponudila še več.

Vljudno vabljeni vsi ljubitelji drugačnih potovanj!

Poleg prijetnega vzdušja v ritmu sambe se nam obeta osvežujoče presenečenje.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.