Pogovorni večeri

V Društvu novomeških študentov (bolj ali manj) redno organiziramo tudi pogovorne večere. Mladim želimo pokazati nekatere od mogočih poti, ki so morda nekonvencionalne, vendar vodijo k lepemu in zadovoljnemu življenju. V Novo mesto vabimo uspešne in uveljavljene posameznike z različnih področij udejstvovanja, tako gospodarskega, kot tudi političnega, športnega in umetniškega. Prav tako pa vabimo tudi talentirane mlade in na ta način poskušamo ugotoviti podobnosti in razlike, ki vodijo do uspešnih življenj. Na ta način lahko novomeška javnost dobi vpogled v razmišljanje uspešnih posameznikov, naša želja pa je, da bi od predavanj odnesli kakšno idejo, ki bi jo lahko vgradili v lastno življenje in poklicno pot.

Na teh večerih smo med drugim gostili enega najbogatejših Slovencev Sandija Češka ter ambasadorja ZDA Josepha Mussomelija.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.