ParkTek in ParkLiga 2016

S pomladjo in lepšim vremenom se počasi bliža tudi tekaška sezona, v Društvu novomeških študentov pa z veseljem napovedujemo tradicionalni dobrodelni ParkTek ter ParkLigo, ki bosta že sedemnajsta po vrsti. Letošnja prireditev se bo zgodila v soboto, 9. aprila 2016, v Športnem parku Loka v Novem mestu, po odličnih zadnjih izvedbah pa smo se odločili, da jo letos še dodatno razširimo, tako da se bo ta dan na Loki dogajalo ogromno stvari.

Poleg ParkTeka, ki bo tudi letos otvoritveni tek za Dolenjski pokal, bomo ponovno organizirali tudi otroške teke ter turnirja v košarki in malem nogometu, po dolgem času pa se na spored ParkLige vrača tudi teniški turnir! Spremljevalnih aktivnosti bo še kar nekaj. Pridružijo se nam OMP Knights, ki bodo predstavili “flag football”, za varstvo otrok bo skrbel Lipko, ki nam bo predstavil “Igrivo košarko z Lipkom”, moč se bo pomeriti tudi v namiznem nogometu ter biljardu. V pripravi je še nekaj novosti, tako da redno spremljajte dogodek.

Kot vsako leto bo ParkTek tudi letos dobrodelen, kar je tudi njegovo glavno poslanstvo. Letos smo se ponovno odločili za sodelovanje z izjemnim vseslovenskim projektom “Botrstvo”, ki bo prejemnik celotnega izkupička od prijavnin, ki jih bomo zbrali.

Vse to je več kot dober razlog, da se nam 9. aprila pridružite na Loki, tako v vlogi tekmovalcev, kot tudi gledalcev in navijačev.

Vsa obvestila o predprijavah na tek ter o prijavah na nogometni, košarkarski in teniški turnir pa v naslednjih dneh!

DOGODEK PODPIRA MESTNA OBČINA NOVO MESTO.
monm_logo

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.