ParkTek 2017

Nezadržno se bliža pomlad (oziroma je v bistvu že tukaj) in z njo nova tekaška sezona. Kot je v navadi, jo bomo odprli z že devetim ParkTek-om, ki ga organizira Društvo novomeških študentov. Letošnji ParkTek, ki bo tudi otvoritveni tek »Tekov Dolenjske za pokal Vzajemne 2017«, bo v soboto, 1. aprila 2017, zbor in start pa bosta v Športnem parku Loka v Novem mestu.

Z zbiranjem prijav bomo začeli ob 14. uri, ob 15. uri bodo na sporedu otroški teki na 300 metrov ter 600 metrov, osrednji dogodek – tek na 9 kilometrov ob reki Krki – pa se bo začel ob 16. uri. Gneči ob prijavi se lahko do 31. marca izognete s predprijavo na naslednjem naslovu: https://goo.gl/forms/nm4qzzgekoi7SRlt2.

Poskrbljeno bo tudi za varstvo vseh malčkov, za katere bodo pri Gostišču Loka v času teka organizirane različne delavnice, zato na dogodek vabimo tudi njih!

Po koncu teka bo sledila podelitev nagrad najboljšim in pogostitev za vse tekmovalce.

CELOTEN RAZPIS ZA LETOŠNJI PARKTEK LAHKO NAJDETE TUKAJ.

Najpomembnejši vidik dogodka tudi letos ostaja dobrodelnost – celoten izkupiček prijavnin vsako leto namenjamo pomoči potrebnim, vsa zbrana sredstva bomo znova prispevali vseslovenskemu projektu »Botrstvo«.

P.s.: ParkLiga, tradicionalno tekmovanje v skupinskih športih, ki je v preteklih letih spremljala ParkTek, se letos premika na »žoganju primernejši« termin. O tem, kdaj bo na sporedu in kaj vse se bo na njej dogajalo, vas obvestimo kmalu!

Informacije o ParkTeku si lahko ogledate tudi na www.runinternational.eu.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.