Ostalo

ParkLiga Rolkanje

Tudi letos bo, v sklopu ParkLige, športno društvo KRIZA organiziralo rolkarsko dogajanje. Lansko leto je na t.i. skate sessionu presenetilo veliko udeležencev tudi z drugih koncev Slovenije in celo sosednje Hrvaške. letos pa bo stvar osvežena z izzivi, ki morda bolj spominjajo na starejše tipe takih dogodkov, in sicer se bodo tekmovalci potegovali za naziv najdaljšega, največjega in najspretnejšega. Prav imate, tekmovalo se bo v disciplinah longest in highest ollie ter slalom bejbi! V tem stilu pa poskrbljeno tudi za vaša useša.

Predprijava na dogodek ni potrebna.

Partner:

 

 

 

 

ParkLiga Vrtec
Tudi za najmlajso generacijo bo na parkligi poskrbljeno. Medtem ko se bodo v sportnem parku vrstila tekmovanja se bodo otroci lahko poigrali z zabavnimi igrami – med dvema ognjema, zbijanje muhic, ristanc, abeceda, frnikolanje, skakanje gumintvista in se kaj bi se naslo.
Se vidimo torej v soboto, 15.9.2012 od 10.00 do 19.00 ure v Športnem parku Loka.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.