Naredi letnik hitreje in lažje s sistemom učenja FotoBranje – zate -50% ceneje

Kakšno moč ima FotoBranje in kako pravzaprav deluje, najlažje spoznaš v živo. Zato te vabim, da prideš na brezplačen uvodni seminar, kjer ti bom v 2 urah pokazal, kako Fotobrati. S saboprinesi eno od knjig za izpit in pokazal ti bom, kako jo boš lahko v vikend tečaju  FotoBranja predelal najmanj 2x hitreje. Za začetek jo bom jaz preFotoBral v nekaj minutah in ti povedal, kaj sem iz nje dobil. Mislim, da boš presenečen. Potem ti bom povedal, kako to naredim. Te zanima?

Sicer pa – PRIDI BREZPLAČNO PREIZKUSIT!

 

Pridi! Brezplačni uvodni seminar bo v Ljubljani (Dunajska 32, Slovenijales, ob Gospodarskem razstavišču):


1.       v torek, 19.2.2013, 18.00-20.00 – PRIJAVA

2.       v sredo, 20.2.2013, 18.00-20.00PRIJAVA

3.       v četrtek, 21.2.2013, 18.00-20.00PRIJAVA

S sabo ne potrebuješ ničesar, le 2 uri časa in po želji najdebelejšo knjigo, ki se je ne upaš lotiti. Pokazal ti bom, da jo lahko ne samo prebereš,ampak tudi razumeš in povzameš od dvakrat do desetkrat hitreje.

Prepričan sem, da se ti bo znanje FotoBranja obrestovalo celo življenje. Tudi takrat, ko bo diploma v žepu, na mizi pa službena ali kakšna drugačna literatura.

 

P.s. Gostje po naših uvodnih seminarjih odhajajo z iskricami v očeh, saj vidijo, da je njihovo branje in pomnjenje boljše.

To ne bo običajno predavanje!

P.s.s. Da ti povem še nekaj… Lahko si omogočiš brezplačno udeležbo na tečajuKako? Če se na vikend FotoBranja

prijavijo trije tvoji prijatelji, je udeležba zate na tečaju BREZPLAČNA.

P.s.s.s. Morda ne bi bila slaba ideja tole novico deliti naprej tistim, ki jih imaš dovolj rad, da jim privoščiš manj učenja in boljše ocene.

Matej Sedmak

Edini licenčni inštruktor FotoBranja v Sloveniji.

 

VIDEO O FOTOBRANJU

POIŠČI NAS NA FACEBOOKU 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.