MIŠ: Poišči se – podjetništvo

Eden zadnjih dogodkov letošnjega MIŠ-a bo obenem prvi v novi seriji, ki smo jo poimenovali Poišči se. Skozi celotno leto bomo priredili več pogovornih večerov, na katerih se bomo pogovarjali z uspešnimi Slovenci z različnih področij udejstvovanja. Tako bomo v Klubu LokalPatriot gostili uspešne glasbenike, igralce, pravnike,…, s katerimi se bodo pogovarjali študentje, mladi ljudje iz novomeškega okoliša z izkušnjami na področju, o katerem bo tekla beseda. Namen dogodkov je spodbuditi mlade k razmišljanju o svoji prihodnosti, o tem kako unovčiti svoje znanje in se “znajti” na vse bolj krutem trgu dela.

Prvi izmed pogovornih večerov bo namenjen podjetništvu. Naš gost bo eden najuspešnejših slovenskih podjetnikov, gospod Sandi Češko.

Sandi Češko je eden izmed ustanoviteljev Studia Moderna, ki je v naše kraje prinesel Top Shop, z njim pa med drugim Kosmodisk in Dormeo. Je najbogatejši Slovenec. Gospod Češko se je prijazno odzval našemu vabilu in nam bo s svojimi bogatimi izkušnjami poskusil predstaviti svojo pot do uspeha in nam obenem nameniti kakšen nasvet, ki nam bo morda pomagal na naših poteh do uspeha.

Pogovorni večer bo potekal v četrtek, 24. oktobra, od 20. ure naprej v Klubu LokalPatriot. Vstopnine ni!

Ker želimo, da bi vsak študent prišel do besede, da bi vsak dobil odgovor na svoje vprašanje, možnost sodelovanja ponujamo tudi vsem vam. Do srede, 23. oktobra, zvečer na našem Facebook-u zastavite svoje vprašanje, nato pa bomo izbrali najboljših pet in jih v četrtek zastavili gospodu Češku.

Torej, akcija! Poiščimo se skupaj…

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.