Jadranje DNŠ, 24.9 do 29.9.2012

Jadralni tečaj in potep kot si ga lahko samo želiš, namenjen vsem mladim, ki se želijo seznaniti s to športno panogo. Večini študentov je jadranje nedostopen šport, saj je povezan z visokimi stroški. Naša želja je omogočiti čim večjemu številu mladih, da se seznanijo z jadranjem ter naučijo nekaj osnovnih jadralnih veščin.

DNŠ vabi vse da, izkoristite zadnje dni letošnjega poletja za nekaj edinstvenega. Podajte se na slano avanturo v družbi mladih jadralcev in doživite morje na povsem drugačen način. Tudi letos se 24. septembra novomeški študenti odpravljamo na enotedensko rajanje pod svobodnim soncem in polnimi jadri.

Jadranje bo potekalo v obliki sproščenega skupinskega jadranja, kjer bomo združili zabavo, adrenalin in dobro družbo, z vetrom in čudovitimi otoki Dalmacije. Vsak dan si bomo za nočitev izbrali drugo lokacijo. Jadrnica nam bo omogočila, da bomo spoznali tudi najbolj skrite kotičke Jadrana. Ogledali si bomo zanimive otoke, spoznali Dalmatinska mesta, se okopali v idiličnih zalivčkih, ob večerih pa poskrbeli za druženje in zabavo.

Predznanje za udeležbo ni potrebno, saj bomo jadranje nadgradili z jadralnim tečajem. Tako si bo vsak od udeležencev lahko izbral svojo vlogo na jadrnici in imel možnost postati aktiven član posadke.

Avanturi naproti se bomo podali z več enakimi jadrnicami, kar bo jadranje naredilo še bolj zanimivo. Jadrnice so opremljene z vso potrebno opremo (kuhinja, kopalnica, wc, tuš, posteljnina …) in bodo nudile vso potrebno udobje.

Jadranje ni še nikoli bilo tako dostopno študentskemu žepu,  tudi to leto se bomo potrudili, da bo cena prijazna študentskemu žepu zato izkoristi priložnost in preživi zadnje dni počitnic na najbolj odštekan način.

V terminu od ponedeljka 24.9. do sobote 29.9.2012 vam ponujamo:

6 dnevni –all inclusive- aranžma, ki vključuje:

– najem jadrnice,
– najem skipperja,
– hrana in pijača za vseh 6 dni,
– čiščenje jadrnice,
– posteljnina,
– gorivo,
– priveze/marine,
– animacija,

-turistična taksa

– darilo.

CENA: samo 215 EUR (člani DNŠ), ostali 275 EUR (ostali študentje), zaposleni 305 EUR (* v ceno ni vključen prevoz na relaciji Nm – Zadar – Nm, ki znaša 25 EUR)

PLAČILO: 100 EUR ob prijavi (150 EUR nečlani DNŠ), ostalo pet dni pred odhodom

ODHOD: ponedeljek, 24.9.2012

PRIHOD: sobota, 29.9.2012

Za dodatne informacije izpolni spodnji obrazec:

  Ime

  Vaš e-mail (obvezno)

  Zadeva

  Sporočilo

  Spremljajte našo spletno stran www.dnš.si in naš Facebook dogodek!

  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
  Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.