Grem domov v Novo mesto

Pohod novomeških študentov iz Ljubljane, Maribora in Kopra v Novo mesto ob zaključku študijskega leta. Projekt združuje tako preživljanje prostega časa na zdrav način kot tudi krepitev lokalne zavesti študentov, ker večino časa preživijo izven Novega mesta. Želimo, da bi v nekaj letih projekt uveljavili do te mere, da se ga bo udeležilo čim več novomeških študentov.

Pohod je organiziran tako, da se iz vseh treh mest študija odide peš v Novo mesto, kjer ob zaključku vsi skupaj vkorakamo v mestno jedro. Hodi se šest dni iz Kopra, štiri dni iz Maribora in dva dni iz Ljubljane. Projekt se zaključi s promenado skozi mestno jedro ter sprejemom na mestnem trgu.

Namen projekta Grem domov v Novo mesto je združevati novomeške študente v Ljubljani, Mariboru in na Primorskem ter tako krepiti lokalno študentsko zavest, opozoriti na aktualno študentsko problematiko (mačehovski pogled vlade na študentska vprašanja), navezovanje novih poznanstev, rekreacija v času poletnih izpitov, ko študentje veliko časa preživijo za knjigami ter seveda neformalno in sproščeno študentsko druženje v naravi.

[flickr-gallery mode="photoset" photoset="72157624476305892"]

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.