DNŠpil: Le Serpentine, Guilty of Joy, 30 stopinj v senci

Po izjemno uspešnem novembrskem DNŠpilu, ko so po Patriotu ružili lokalni mladci, se tokrat z dolenjskih gričev obračamo proti bolj goratemu delu naše dežele. Tako se nam bo na decembrski izdaji DNŠpila, ki bo v petek, 18. decembra 2015 ob 22. uri v Klubu LokalPatriot, predstavil gorenjski trojček.

DSC08588

LE SERPENTINE je alternativna štiričlanska rock zasedba iz Kranja. Njihov zvočni svet predstavlja avtorska glasba, ki je podkrepljena z močnim ženskim vokalom in hrupnim zvokom, ki se meša z zvokom 90-ih na melodičen, ušesu prijazen način. Na koncertih poleg energičnega nastopa vedno poskrbijo za video vizualizacijo svojih pesmi preko starih katodnih televizorjev, ki so nepogrešljiv del njihovega odrskega arzenala. Skupino sestavljajo pevka Tjaša Teropšič, kitarist Žiga Jokić, basist Grga Jokić in bobnar Anže Kern. Za skupino je že kar nekaj uspešnih koncertov na velikih in malih odrih po vsej Sloveniji. Konec leta 2014 so se zaprli v studio in posneli svoj prvi album »Ujemi val«, ki je izšel septembra 2015.

https://www.facebook.com/serpentineband

GUILTY OF JOY je rock zasedba na relaciji Kranj-Ljubljana-Litija, ki so jo maja 2014 ustanovili štirje glasbeniki s podobnimi pogledi na glasbo. Vsak od njih v skupino prinaša tudi raznolikost, katere končni rezultat je homogena in udarna glasbena celota, ki je ni mogoče pripisati samo enem žanru.

https://www.facebook.com/Guilty-Of-Joy-464803307006621

30 STOPINJ V SENCI so skupina z dolgoletno tradicijo vročine in zabave. To želijo tudi vam, zato se prepustite njihovim punk rock grunge vibracijam.

https://www.facebook.com/30stopinjvsenci

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.