DNŠpil: Kormorana & Ooral Sea

V soboto, 21.11.2015 ob 22.00, bomo v Klubu LokalPatriot lahko potežkali avtohtoni kamen iz senčne strani Gorjancev. Iz zaprašenih garaž, preko močvirnatega gozdovja, skozi doomače loge v našo klet prihajata zasedbi, ki vihrata zastave podgurskih, umazanih riffov, katerima se sfuzzla še preden pade prvi pot izpod pazduh najstnic v prvi vrsti, katerima vonj plesnivih nogavic predstavlja vsakdanjik prebit v premajhnih prostorih za vaje in le to prenašata precej možato, še več, presenetljivo ponosno.

Ooral sea (Slavc & Bufo) – Krškošentjernejski dvojec je do sedaj pustil švic že v marsikaterem underground klubu v Sloveniji, usta pa je odprl tudi poslušateljem Mladininega odra letošnjega Festivala Lent. Medtem ko Bufo z vso svojo nežnostjo udriha po bobnih in narekuje tempo, Slavc po strunah in mikrofonu krmari med navadnimi kamni ter ornk garažnimi skalami.

Ooral sea

Kormorana (Lenč, Maks & Počo) – Ker je oko Sokolovo samo že malce slabovidno, je v dir poslalo svojo mutantsko dvoglavo ptico plenilko. Izpod njenih kril se po podgurskem vinorodnem okolišu zgrinjajo temne sence, veliko bolj strašljive od peronospore. Trio pospešeno drobi lehnjak, ki kot eden redkih na vodi plavajočih kamnin napoveduje tekočo gmoto, ki bo vsak čas treščila in se raztrashčila.

kormoranamitdemlogo

VSTOP PROST!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.