DNŠpil: Divje jezero

V februarju se nam obeta izjemen DNŠpil, v Klub LokalPatriot prihajajo Divje jezero, ki s svojevrstnim Fusion-om nikogar ne pustijo hladnega. Koncert bo tokrat že v četrtek, 25. februarja 2016 ob 21. uri.

Skupino Divje jezero sestavlja pet glasbenikov. Ustvarjajo inštrumentalno glasbo v kateri je možno zaznati veliko različnih stilov ter vplivov, ki jih nikakor ne obremenjujejo in omejujejo.

Maja 2015 je skupina pri založbi Celinka izdala svoj prvi album z naslovom »Mestni Vrvež«, na katerem je deset avtorskih skladb in ponuja raznoliko glasbeno izkustvo, ki poslušalca oddaljuje od vsakdana in vabi k doživljanju trenutka, za katerega je potreben čas, ki si ga tako ali tako odmerjamo sami. Prav zato glasba zasedbe Divje jezero v nas obuja in prebuja mnoge odtenke razpoloženj in čustvovanj.

Divje jezero so:

Alen Bogataj – Bas kitara
Luka Čibej – Bobni
Aleš Golja – El. Kitara
David Križaj – Klaviature
Tomi Peljhan – Saksofon

VSTOPNINE NI!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.