DNŠ vabi na kavo!

Ta petek ob 18. uri – in po njem vsak prvi petek v mesecu – te vabimo na sproščeno druženje in debato v Hostel Situla. Zaradi tega, ker je včasih težko razbrati kakšnih dogodkov in projektov si naši vrstniki želite od svojega društva, bi radi slišali tvoje ideje za nove DNŠjeve projekte. Veseli bomo tvoje pomoči pri poživitvi delovanja društva – in ti pomagali tvojo idejo izpeljati do izvedbe.

Društvo novomeških študentov je društvo vseh nas – študentov in dijakov iz širše okolice Novega mesta, ki študiramo na vseh koncih Slovenije. Že več kot dvajset let se ukvarja z vprašanjem, kako narediti najlepša leta novomeške mladine bolj zanimiva, brezskrbna in uspešna. V vseh teh letih se je na društvu nabralo ogromno izkušenj z organiziranjem zelo raznolikih projektov na številnih področjih.

Sodelovanje v Društvu novomeških študentov je zanimivo in dopušča veliko kreativnosti  – društvo se namreč ne omejuje na eno področje projektov, pač pa  deluje v številnih “resorjih” – od športa do turizma, kulture, sociale in izobraževanja…

Upamo, da se vidimo v petek in s tvojo pomočjo pripravimo načrt za najbolj zanimiv november doslej! 😉

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.