DNŠ tečaj varne vožnje za mlade voznike

Za vse tiste, ki ste z novim zakonom dolžni opraviti tečaj varne vožnje je tu priložnost, da to opravite malo ceneje. DNŠ vam ponuja možnost, da se udeležite šole varne vožnje v Krškem v nedeljo, 7.10.2012. Potek šole je sledeč:

  • teoretični del (1 šolska ura – 45 min): Razprava o izkušnjah udeležencev in motivih za vožnjo, predstavitev tehnik zaviranja v sili, možnih reakcij vozila pri vožnji skozi ovinek, tehničnih osnov in delovanja fizikalnih zakonitosti vožnje ter predstavitev pravilnega upravljanja vozila in varnostnih naprav v vozilu.
  • praktičen del (6 šolskih ur – 4h 15 min): Poteka na poligonu varne vožnje Raceland Krško, udeleženci pa se ga udeležite z lastnimi vozili, lahko pa si vozilo sposodite tudi na poligonu. Praktičen del obsega več praktičnih vaj, udeleženci pa ste s prenosno radijsko postajo v stalni zvezi z inštruktorjem. Vsako vajo inštruktor razloži in tudi pokaže s svojim vozilom. Udeleženci mu nato sledite drug za drugim, inštruktor pa spremlja vsak vaš gib in vam sproti daje navodila za izboljšanje vašega odziva na nastalo situacijo.
  • skupinska delavnica (3 šolske ure): Na skupinski delavnici o varnosti cestnega prometa in psihosocialnih odnosih med udeleženci cestnega prometa, se udeleženci seznanite z razlogi in posledicami nesreč ter s tveganji pri vožnji.
Cena tečaja je 100€. Prijave se zbira Infotočki DNŠ. Po prijavi, vam bomo poslali položnico po pošti z vsemi dodatnimi napotki. 
Se vidimo!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.