DNŠ SMUČANJE VOL. 2 – GERLITZEN

Drage, dragi!

Po uspešno izvedenem smučanju in nekaterih željah po vnovični organizaciji s strani udeležencev smo se pri DNŠ-ju odločili, da vas na smučanje peljemo še enkrat v letošnji sezoni!

Tokrat se bomo odpravili na Gerlitzen (http://www.gerlitzen.com/en/), in sicer v soboto, 15. marca 2014. Zbor bo ob 6. uri zjutraj pri Planetu Tuš Novo mesto.

Cena je tako ugodna kot prvič, torej 30 evrov za člane DNŠ-ja in 40 evrov za nečlane DNŠ-ja. Prijave zbiramo na Infotočki DNŠ. Ob prijavi je potrebno plačati celotno ceno aranžmaja, s seboj pa imejte tudi osebni dokument. Priporočamo, da si uredite tudi kartico zdravstvenega zavarovanja v tujini. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na mitja.simoncic@drustvo-dns.si.

Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

Se vidimo!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.