DNŠ smučanje: Katschberg

Drage, dragi!

Z veseljem vas obveščamo, da bo Društvo novomeških študentov tudi letos organiziralo smučarski dan. Po slabih izkušnjah z vremenom na preteklih otvoritvah sezone smo se odločili, da gremo letos bolj “na ziher” in smo zato smučanje prestavili na februar (za katerega upamo, da bo bolj snežen kot so bili dosedanji zimski meseci).

Na smučanje se bomo odpravili v soboto, 15. februarja 2014 na Katschberg (http://www.katschi.at/). Zbor bo ob 5. uri zjutraj pri Planetu Tuš Novo mesto.

In pa cena? Skoraj zastonj… 30 evrov za člane DNŠ-ja in 40 evrov za nečlane DNŠ-ja. Prijave zbiramo na Infotočki DNŠ. Ob prijavi je potrebno plačati celotno ceno aranžmaja, s seboj pa imejte tudi osebni dokument. Priporočamo, da si uredite tudi kartico zdravstvenega zavarovanja v tujini. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na mitja.simoncic@drustvo-dns.si.

Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

Se vidimo!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.