DNŠ Ski Opening Nassfeld

Leto je zopet naokrog, prvi sneg je že zapadel in bele strmine počasi kličejo. Tudi tebe že srbijo pete in komaj čakaš, da znova preizkusiš svoje smuči? Že pogrešaš vijuganje po zasneženih planjavah?

Pridruži se nam na Ski Openingu v Nassfeldu.

Društvo novomeških študentov že tretje leto zapored organizira otvoritev smučarske sezone v Nassfeldu, v soboto, 8. decembra 2012. Vse ljubitelje smučanja in deskanja vabimo, da se nam pridružite in si oddahnete od napornega ritma študijskega leta. Odhod izpred Planeta Tuš v Novem mestu bo ob 6. uri, predviden povratek pa okoli 21. ure.

Smučišče Nassfeld leži na mejnem področju z Italijo in je eno med desetimi najbolj obiskanimi smučišči v Avstriji. Razpolaga kar s 110 km smučarskih prog (od tega 11 km težkih, 69 km srednjih in 30 km lahkih ter z deskarskimi območji) in s tridesetimi najmodernejšimi žičniškimi napravami (od tega 5 gondolskih žičnic, 4 šest-sedežnice, 4 štiri-sedežnice in 17 vlečnic).

Ravno v tem terminu se v Nassfeldu odvija tudi University of Snow, največji študentski Ski Opening v Evropi, zato si poleg kvalitetne smuke lahko obetamo tudi dobro zabavo z obilo animacije in uživanje z mnogimi našimi “sotrpini” iz celotne Evrope.

Cena smučanja znaša 35 eur (člani DNŠ) oziroma 40 eur (nečlani). Cena vključuje smučarsko vozovnico, avtobusni prevoz, zavarovanje z asistenco v tujini in malico. Kavcija za Key-Card znaša 5 eur. Ob vrnitvi smučarske vozovnice kavcijo dobite nazaj.

Študente in dijake vabimo, da se na smučanje prijavite na Infotočki DNŠ, kjer ob prijavi plačate tudi polno ceno. Pri prijavi imejte s seboj tudi osebni dokument, ker potrebujemo vaše podatke za izpolnitev CORIS zavarovanja.

Več informacij na gasper.beg@drustvo-dns.si.

Se vidimo!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.