DNŠ Sessions: N’Toko + Borsan&Ali (Second Home)

N’Toko se vrača v Novo mesto! Pridite in prisluhnite njegovi najnovejši stvaritvi, albumu Emirates. Seveda pa ne bo manjkalo tudi njegovih preteklih hitov! Z njim pa v goste prihaja tudi DJ dvojec Borsan in Ali. Pridružite se nam v soboto, 15. 4. 2017, v LokalPatriotu ob 22. uri.

N’Toko

Čeprav je N’Toko aktiven na mnogih področjih, na glasbo ni pozabil. Od leta 2015 sta s producentom Blažem in s pomočjo bobnarja Simona Intiharja, pozavnista Žige Murka in DJ Borke ustvarjala glasbene podlage, ki so se na koncu zložile v nov (angleški) album z naslovom “Emirates”, ki je pred kratkim izšel pri nemški založbi “Unique Records”. “Emirates” je N’Tokov najbolj politično angažiran album v angleščini do sedaj in zagotovo vreden posluha.

Borsan&Ali (Second Home)

DJ ekipa iz rogovskega kolektiva “Second Home”, ki se je v Ljubljani vzpostavil pred letom dni. Poleg tega, da opravljajo raznorazna aktivistična dela, domači publiki predstavljajo tudi najnovejše glasbene trende Severne Afrike, Bližnjega Vzhoda in vse do indijske podceline.

DJ dvojec Borsan in Ali pa nam bosta na aprilskem sešnu predstavila arabske in kurdske klubske žanre, perzijski hip hop ter morda še kaj.

 

Vstopnina: 

  • Člani DNŠ: 3€
  • Ostali: 5€

Dogodek podpira Mestna občina Novo mesto.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.