DNŠ Sessions: Hladno pivo

Naslednji DNŠ Session bo na sporedu, ko bomo (očitno) že kar krepko zakorakali v pomlad, tako da bo zagotovo že prijalo HLADNO PIVO. Tako v kozarcu, kot tudi na odru Kluba LokalPatriot (najverjetneje še bolj), kamor v soboto, 7. marca 2015 ob 22. uri, prihajajo hrvaški punk rockerji, ki bodo zagotovo dodobra razgreli Novo mesto.

Hladno Pivo so nastali v Zagrebu, prvi koncert pa so imeli že leta 1988 v Kumrovcu. Vendar brez skrbi, tudi po skoraj 30 letih nastopanja so v izjemni formi. Njihova glasba, na katero so vplivali bandi, kot so Ramones, Sex Pistols, Dead Kennedys, AC/DC ter drugi, je še vedno udarna, teksti pa polni družbene kritike in humorja. Hladno Pivo so: Mile Kekin (vokal), Zoran Subašić (kitara), Krešimir Šokec (bas kitara), Mladen Subašić (bobni) ter Milko Kiš (klaviature).

Vstopnina: 4 evre za člane DNŠ, 8 evrov za ostale

Obeta se nam močna doza pravega rocka, ki je ne smete zamuditi!
Se vidimo!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.