DNŠ Sessions: Edo Maajka

Še ne veste kaj boste počeli v soboto, 7. februarja 2015? No sikiriki, za vas imamo rešitev, kajti takrat bo na vrsti naslednji DNŠ Session, v goste pa tokrat prihaja nihče drug kot balkanski hip hop prvak Edo Maajka!

Edo je na sceno skozi velika vrata stopil leta 2002 z albumom “Slušaj mater”, na katerem smo lahko uživali v mojstrovinah, kot so “Prikaze”, “Mahir i Alma” ter drugih, od takrat pa se ne ozira nazaj in je trdno zasidran kot eden najboljših MC-jev na območju bivše Jugoslavije. Znan je predvsem po svojem brezhibnem flowu ter izjemnem smislu za humor, ki pa ga vedno znova vključuje v svoja družbeno angažirana besedila, ki človeka ne pustijo ravnodušnega.

V vsakem primeru se nam obeta hip hop poslastica, zato ste vabljeni v Klub LokalPatriot, 7. februarja 2014, ob 22. uri.

Vstopnina: člani DNŠ 4 evre, ostali 8 evrov (vstopnice bodo na voljo tudi v predprodaji na Infotočki DNŠ od ponedeljka, 2. februarja, naprej).

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.