DNŠ Sessions: Čedahuči

“Na poti k svetilniku” se bodo izjemni Čedahuči ustavili tudi v Novem mestu, in sicer v soboto, 11. februarja ob 22. uri.

Čedahuči trenutno snemajo svoj tretji studijski album z naslovom “Svetilnik”, da pa ne bodo ves čas zgolj zaprti v studiu, medtem proti svetilniku potujejo na klubski turneji.

Čedahučiji so na slovenski glasbeni sceni tretje leto. Folksterji, kot so jih poimenovali novinarji, so v tem času izdali dva albuma – predstavitveni “Čedahuči EP” in drugi album z aktualno tematiko odhajanja mladih v tujino, “Severnica – Zgodbe o odhajanju”. Fantje in dekle trenutno veliko časa preživijo v studiu HAD v Ljubljani, kjer snemajo nov album. Zaenkrat glede le tega ostajajo skrivnostni, vseeno pa bodo na koncertu predstavili nekaj novih pesmi. Vsi tisti, ki na ime Čedahuči še vedno odgovorite s “Čeda-kaj?”, imate odlično priložnost, da spoznate njihovo glasbo. Ostali pa verjetno že veste, da so njihovi koncerti svojstvena izkušnja, člani skupine pa pravijo, da prav topla in iskrena publika ponavadi njihove koncerte naredi nekaj posebnega.

Naj bo tudi tokrat tako.

Vstopnina: 3€ za člane DNŠ / 5€ za vse ostale

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.