DNŠ Sessions: Elvis Jackson

Na majskem DNŠ Sessionu na odru Kluba LokalPatriot se nam bodo pridružili primorski ska punk “norci” Elvis Jackson! Koncert bo v soboto, 9. maja 2015 ob 22. uri.

Elvis Jackson že od leta 1997 žagajo in skačejo s slovenskih in tujih odrov, v teh letih pa so se uveljavili kot ena najbolj kvalitetnih in prepoznavnih glasbenih zasedb pri nas. Albuma “Go Home And Practice” ter “Summer Edition” sta jima prinesla široko glasbeno prepoznavnost, njihov predzadnji album “Against The Gravity”, s katerim so se malce oddaljili od svojega prepoznavnega zvoka, pa jih je dokončno zacementiral kot prvokategornike. Elvisi se bodo v Novem mestu predstavili s popolnoma svežo ploščo “Radio Unfriendly”, ki je trenutno najbolje prodajana plošča pri nas, in s katero se (menda) malce vračajo k svojim glasbenim koreninam, tako da vam priporočamo, da pridete v kopalkah, saj bo v klubu vroče in mokro! 😉

Vstopnice bodo na voljo v predprodaji od petka, 24. aprila 2015 naprej na Infotočki DNŠ: Cena: 4 evre za člane DNŠ, 8 evrov za vse ostale.

Se vidimo! (JUMP, JUMP, JUMP,…! :D)

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.