DNŠ Session: Elemental

Po udarnem začetku projekta DNŠ Sessions z Big Foot Mamo se nam v decembru obeta nova poslastica – v goste prihajajo eni izmed zastavonoš hrvaškega hip-hopa Elemental.

Kljub temu, da lahko korenine njihove glasbe najdemo predvsem v rapu in hip-hopu, Elemental vedno znova dokazujejo, da jih je skorajda nemogoče etiketirati, njihovo glasbo pa zaznamujejo številni žanri, ki se z izjemnimi (predvsem) kritičnimi besedili ter zanimivo glasbeno podlago zlivajo v avtentični zvok, ki je zlahka prepoznaven. Maja Priselac – Remi (MC, vokal), Luka Tralić – Shot (MC, vokal), Erol Zejnilović (kitara), Ivan Vodopijec (bobni), Davor Zanoški (klaviature), Konrad Lovrenčić (bas) ter Vida Manestar (back vokal) v živo nikoli ne razočarajo, saj je eno njihovih glavnih vodil intimen stik s publiko na koncertih, kar jih je skozi leta postavilo kot enega najboljših live bandov v regiji, ki ga ne smete zamuditi!

Koncert bo v soboto, 13. decembra 2014, ob 22.00 uri, v Klubu LokalPatriot. Pravila igre ostajajo ista: vstopnina za člane DNŠ 4 evre (članske izkaznice vas še vedno čakajo na Infotočki!), za vse ostale 8 evrov.

POZOR, nagradna igra!

Elemental so svoj zadnji videospot za pesem “Bolji si” promovirali s kampanjo #boljisi, kjer so njihovi oboževalci na list papirja napisali kdo in zakaj je od njih boljši, se s tem papirjem fotografirali in fotko objavili na svojem zidu na Facebooku pod hashtagom #boljisi.

To želimo tudi od vas. Povejte nam zakaj je vaša mama, oče, sestra, brat, dekle ali fant,… boljši od vas in fotko objavite na vašem zidu na Facebooku pod hashtagom #boljšisi. Tisti, ki bo najbolj izviren, bo prejel brezplačno vstopnico za koncert in zadnjo ploščo skupine Elemental! Nagradna igra poteka do četrtka, 11. decembra 2014.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.