DNŠ POHOD NA HMELJNIK

Pozor pohodniki!

DNŠ organizira naslednji pohod, in sicer v soboto, 17. maja 2014. Znova bomo poskusili s pohodom na Hmeljnik in držali pesti za lepo vreme, saj nam jo je lansko leto kar nekajkrat zagodlo in pohod smo morali na koncu celo odpovedati. Letos vreme zagotovo bo, zato se bomo zbrali ob 9. uri zjutraj pri Osnovni šoli Otočec. Od tam jo bomo mahnili proti Pahi, mimo Srednjega Grčevja do gradu Hmeljnik. Tam bomo naredili krajšo pavzo, kjer se bomo tudi malce okrepčali. Nazaj se bomo vračali čez Gorenje Kamenje in Trško Goro. Predviden povratek na Otočec je okoli 14. ure.

Vse kar potrebujete je primerna obutev ter oblačila in pa lasten prevoz do Otočca, priporočamo pa tudi pohodniške palice. Svojo udeležbo potrdite na Facebooku, za pohod pa povejte še prijateljem.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na gasper.beg@drustvo-dns.si. V primeru slabe vremenske napovedi bo pohod prestavljen, o prestavitvi pa boste pravočasno obveščeni.

Se vidimo!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.