DNŠ Novo leto: Bratislava

Društvo novomeških študentov v sodelovanju z Collegium Mondial Travel organizira noro leto po izredno ugodni ceni za vse člane Društva novomeških študentov. Pridruži se več sto mladim, ki bodo odštevali zadnje sekunde leta 2012 v Bratislavi!

Najmlajša Evropska prestolnica marsikoga prevzame z zgodovinskimi, naravnimi in arhitekturnimi znamenitostmi. Vas pa bodo gotovo navdušile nore zabave do jutra, po vsem svetu priznana lepota slovaških deklet ter številne restavracije in bari z ugodnimi cenami lokalne kulinarike in pijače.

29. 12. 2012: Odhod iz Novega mesta v jutranjih urah, nato pa bomo vožnjo nadaljevali čez Avstrijo do Slovaške, kamor bomo prispeli v zgodnjih popoldanskih urah. Najprej se bomo z javnim mestnim prevozom odpravili na ogled mesta. Povzpeli se bomo na grajski grič in si ogledali bratislavski grad. Z gradu se bomo spustili na glavni trg mimo ostankov srednjeveškega obzidja, do glavnih mestnih vrat, Michalovega stolpa, se sprehodili po Michalski in Venturski ulici, se ustavili pred Mozartovo palačo, kjer je slavni skladatelj kot otrok blestel na enem izmed svojih prvih koncertov, in videli sedež Academie Istropolitane, kjer je danes narodna univerzitetna knjižnica. Sprehodili se bomo mimo veličastne Martinove katedrale, v kateri so v času turške zasedbe Budimpešte kronali ogrske kralje, ter pomahali maskoti mesta Schone Nazyju. Po ogledih namestitev, zvečer pa boste na spoznavnem žuru imeli v živahnem vzdušju možnost bolje spoznati udeležence iz vašega in drugih avtobusov.

30. 12. 2012: Po prekratki noči boste imeli možnost poldnevnega izleta v vinorodno območje Malih Karpatov. Podali se bomo v vasi Pezinok, Modra ali Svaty Jur ter v eni izmed mnogih »vinaren« okušali vina in prisluhnili razlagi o značilnostih slovaških vin. Zvečer se bomo vrnili v mesto, kjer bo  žur v eni izmed mnogih slovaških pivnic.

31.12. 2012: Po poznem zajtrku se boste lahko odpravili na izlet do sotočja Morave in Donave ter si ogledali grad Devin, ki je stoletja veljal za nepremagljivo utrdbo. Izvedeli boste tudi kakšno skrivnostno legendo o deviškem stolpu. Popoldan se bomo vrnili v mesto in začeli s pripravami na najdaljšo noč v letu. Odločite se lahko za silvestrovanje v enem izmed klubov z našimi DJ-ji in animacijskim programom. Skupaj bomo odštevali, nazdravili ter se zabavali do zgodnjega jutra!
1. 1. 2013: Po zajtrku se bomo odpeljali v enega izmed nakupovalnih centrov, kjer boste lahko kupili zadnje spominke. Popoldan bo sledil odhod proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

NAMESTITEV:

Opis: Hotel Nivy je primeren za zahtevnejše goste in za vse tiste, ki bi se radi pocrkljali v slovaškem wellnesu. V bližini hotela boste našli trgovine, lokale, restavracije…, s centrom mesta, od katerega je oddaljen cca. 2 km, je odlično povezan. V hotelu je restavracija, sef, bazen, wellnes in fitnes pa nudijo za doplačilo.

Namestitev: Sobe so dvo in troposteljne. Vsaka soba je opremljena z lastnim tušem in WC – jem, SAT TV – jem, telefonom in mini barom. V ceno je vključen samopostrežni zajtrk.

POSEBNA CENA ZA DRUŠTVO NOVOMEŠKIH ŠTUDENTVOV:

V 1/2 SOBI: 165 EUR/OSEBO ( vključuje vsa doplačila)

  • 3x nočitev v Hotelu Nivy 3***
  • 3x zajtrk v Hotelu Nivy 3***
  • Spremljanje in organizacija potovanja
  • Avtobusni prevoz (Novo mesto-Bratislava-Novomesto)
  • Osnovno nezgodno zavarovanje
  • COLLEGIUM ZAPESNICA (New year celebration, Clubbing in Bratislava , Grad Devin)

Prijave so možne do 26.12.2012 na Infotočki DNŠ v Hostlu Situla!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.