DNŠ nočni pohod na Gorjance

Drage pohodnice, dragi pohodniki!

Z veseljem vas obveščamo, da bo Društvo novomeških študentov znova organiziralo nočni pohod na Gorjance!  Tokrat nam je na pomoč poleg Roda gorjanskih tabornikov priskočila še Fakulteta za informacijske študije iz Novega mesta (FIŠ), ki nam bo pomagala pohod narediti še boljši, kot je bil lanski (kako dober je bil lanski, lahko vprašate veliko število pohodnikov, ki se ga je udeležilo…). Na pohod se bomo odpravili iz Gabrja, natančneje iz Šumečega potoka, se povzpeli do Gospodične in nato naprej na Trdinov vrh, kjer nas bodo pričakali topli napitki in malica. Po okrepčilu in priložnosti za “fotošuting” (:D), se bomo skozi pragozd in mimo Miklavža odpravili nazaj v dolino.

Pohod bomo izvedli v soboto, 22. marca 2014, zbor bo ob 16.30 uri pri Šumečem potoku (prevoz do Gabrja si morate priskrbeti sami). Tam bomo izdelali bakle, ki nam bodo kasneje razsvetljevale pot, in se podali v hrib. Predviden povratek v Gabrje je med 22. in 23. uro zvečer.

Vsi, ki se boste pohoda udeležili, s seboj potrebujete primerna oblačila in obutev, baterijsko svetilko (najbolj primerna je čelna svetilka) ter vodo, priporočamo pa tudi pohodne palice.

Da slučaaaaajno za koga ne bi zmanjkalo malice, svoj prihod predhodno potrdite na facebook-u.

Za dodatne informacije pišite na gasper.beg@drustvo-dns.si.

Se vidimo!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.