DNŠ-jev dobrodelni božični kuhanček

Prazničnemu vzdušju, ki nas spremlja v teh dneh, se bomo v Društvu novomeških študentov pridružili z dogodkom z dobrodelno noto. V torek, 24. decembra, v večernih urah bomo pred Klubom LokalPatriot prodajali kuhano vino, čaj in medico, CELOTEN izkupiček od prodaje okusnih toplih napitkov pa bomo namenili v dobrodelne namene, in sicer enajstletnemu dečku Alenu Klemencu, ki denar potrebuje precej bolj kot mi.

Alenu in njegovi materi Darji se je življenje pred sedmimi meseci postavilo na glavo – Alen je takrat zbolel za rakom. Živita v zelo težkih razmerah. Mati je samohranilka, Alena in sebe preživlja le s socialno podporo, ki znaša 450 evrov, od tega gre za stanovanjske stroške okoli 300 evrov. Tako jima mesečno za življenje ostane borih 150 evrov. Alen je mami takoj po postavitvi diagnoze dejal, da “je raka dobil z določenim namenom in da ga bo premagal”. Prav tako pravi, “da si ne želi ničesar, razen tega, da bi ozdravel”.

Po tem, ko smo v Društvu novomeških študentov izvedeli za njuno zgodbo, smo se brez obotavljanja odločili, da Alenu in njegovi mami Darji poskušamo pomagati, kolikor le lahko. Zato bomo pri pripravi in izvedbi dogodka vsi sodelovali prostovoljno, prav vsak cent, ki ga bomo zaslužili, pa bomo podarili Alenu. Vabimo vas, da se nam v torek pridružite na izvrstnem “kuhančku”, se praznikov poveselite z ljudmi, ki jih imate radi, obenem pa tudi vi prispevate za boljše življenje fanta, ki nam je lahko vsem za zgled.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.