DNŠ brucovanje: Soul Fingers

Poletje se bliža koncu, izpiti so opravljeni, začenja se novo študijsko leto in spet je čas za najboljše brucovanje daleč naokoli.

DNŠ vas vabi v Klub LokalPatriot, kjer bomo v soboto, 10. oktobra 2015, skupaj odprli novo klubsko sezono in s tem DNŠ Sessions-e v družbi hrvaške glasbene skupine SOUL FINGERS.

Soul Fingers po evropskih odrih skačejo in groovajo že skoraj 25 let, v Novem mestu pa se bodo predstavili premierno. Gre za glasbeno skupino, ki na samosvoj način preigrava hite kot so “Walking On Sunshine”, “Baby, You Can Drive My Car”, “Sunny”, “Ghostbusters” ter še mnoge druge, na brucovanju pa bodo svoj nastop odprli s svojim novim avtorskim komadom “We Are The Soul Fingers, My Friend”, ki kot single prav te dni začenja svoje medijsko življenje in ga lahko slišite tudi na slovenskih radijskih valovih. S svojim energičnim nastopom Soul Fingers vedno poskrbijo za dober (plesni) žur, in ne dvomimo, da bo tudi tokrat tako.

Poleg koncerta za najpogumnejše pripravljamo tudi turnir v Beer Pongu, kot se za pravi študentski žur tudi spodobi, zagotovo pa se bo našlo še kakšno presenečenje.

Vstop je za člane društva prost, za vse ostale pa vstopnica stane 4 evre. Članske izkaznice za študijsko leto 2015/2016 že lahko prevzamete na Infotočki DNŠ (z njimi boste imeli oooogromno ugodnosti, zato jih le pridite iskat).

Izgovorov ni, udeležba je obvezna!

Se vidimo!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.