DNŠ Brucovanje: Balkan Boys

Novo študijsko leto se je že začelo, čas pa je, da ga odpremo tudi mi. Seveda se bo to zgodilo s tradicionalnim DNŠ Brucovanjem v Klubu LokalPatriot, v petek, 14. oktobra 2016 od 20. ure naprej, vstop pa bo prost!

Poskrbeli bomo za animacijo, morda za kakšno tekmovanje med bruci in starimi bajtami, z nami pa bodo tudi odlični Balkan Boys!

Ime je nastalo v šali, a ker se je hitro prijelo med prijatelji, nato pa še med njihovimi poslušalci, so ga obdržali.

Na pobudo ROKA NEMANIČA – Nemota, ki se je že prej ukvarjal s to zvrstjo glasbe, so se fantje strnili v zasedbo etno/folk balkanske glasbe s pridihi jazza.

Po nekaj zelo uspešnih manjših nastopih v raznih mladinskih klubih in na prireditvah so si zaželeli širše prepoznavnosti. Prav takrat se je pripravljal TV šov »Slovenija ima talent«, in ker niso imeli kaj izgubiti, so se prijavili in se uvrstili v polfinale.

Čez noč so postali prepoznavni. Ponudbe iz Slovenije in tujine so se začele vrstiti, nanizali so tudi več sodelovanj s priznanimi slovenskimi in tujini glasbeniki ter ustvarjalci, med katerimi so tudi: Vlado Kreslin, Lado Bizovičar, Klemen Slakonja, Hari Mata Hari, Zlatko in Denis Avdić.

Se vidimo? Seveda se! Smo že omenili, da vstopnine ni? 😉

Dogodek podpira Mestna občina Novo mesto.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.