Dan odprtih vrat

Društvo novomeških študentov (DNŠ) je v svojih 20 letih delovanja ustvaril mnogo projektov z raznoraznih področji, ki pripomorejo k aktivnejši povezanosti dolenjskih študentov. Že pred mnogimi leti je DNŠ prestopil prag dolenjske regije in se aktivno predstavlja z svojimi projekti celi Sloveniji in Evropi.

Vsak projekt, ki se je rodil v DNŠju je bil na začetku le ideja, ki jo je skupina zagretih ljudi uresničila. Tako se DNŠ lahko pohvali z projekti kot so Festival Cvičkarija, ParkLiga in ParkTek, Grem do

mov v Novo mesto, Jadranje DNŠ, Kolektivc, Infodan in še več.Tako zdaj vabimo TEBE, da se nam pridružiš pri aktivnem sodelovanju pri projektih DNŠja!Dobili se bomo na predstavitvenem seminarju v Hostlu Situla, 26.10. ob 19.00, kjer se bo predstavila skupinal DNŠ, kaj predstavljamo, kako poteka našo delo in še več.Vabljeni vsi, ki se želite preizkusiti in pridobiti izkušnje pri projektnem delu in ustvarjati nove zgodbe DNŠja!Se vidmo!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.