Brezplačno predavanje o iskanju prve zaposlitve v Novem mestu

V četrtek, 15. novembra v Novem mestu pripravljamo brezplačno predavanje o iskanju zaposlitve. Predavanje je prilagojeno za iskalce prve zaposlitve in zato zelo primerno za študente zaključnih letnikov, ki se bodo v kratkem srečali z iskanjem zaposlitve.
Predavanje prihaja ob pravem času, saj so se iskalci prve zaposlitve znašli v zares nezavidljivem položaju, saj brez delovnih izkušenj težko konkurirajo ostalim kandidatom, ki se prijavljajo na vse redkejša prosta delovna mesta. Predavanje, ki bo že tretje v sklopu projekta Itak Job, bo potekalo na Visoki šoli za upravljanje in poslovanje v Novem mesto v četrtek, 15. novembra z začetkom ob 11. uri. Vsi udeleženci bodo prejeli tudi brezplačni izvod priročnika za uspešno iskanje prve zaposlitve. Predavanje je brezplačno, vendar je zaradi lažje organizacije potrebna prijava preko http://job.itak.si/predavanje

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.