AIESEC Novo mesto išče nove člane

Si mlad, energičen in imaš veliko ideji? Si želiš delati v timu z mladimi, pozitivni ljudmi? Si se kdaj počutil, da imaš veliko znanja, ampak ti manjkajo praktične izkušnje?

Mislim, da imamo enkratno priložnost zate! Aktiviraj se in doživi svojo nepozabno izkušnjo!

Če se ne bojiš novih izzivov, če si pripravljen deliti svoja znanja in ideje in si želiš dobiti ogromno novih izkušenj, ne čakaj. Pridruži se AIESEC-u! Največja študentsko vodena organizacija AIESEC je v začetku letošnjega leta odprla vrata tudi v Novem mestu. Naš cilj je razvoj vodstvenih sposobnosti vsakega posameznika, obenem pa zagotoviti vsem članom pozitivno izkušnjo, ki jo dopolnijo z pridobljenimi praktičnimi izkušnjami.

AIESEC Novo mesto išče nove člane, ki so proaktivni ter imajo čas in energijo, da pripomorejo k dolgoročnemu razvoju novomeške podružnice.

Vsi zainteresirani se lahko prijavite preko: http://aiesec.si/members/member.htmlAIESEC Novo mesto se veseli sodelovanja za vami!

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Košarica
  • Ni izdelkov v košarici.