Društvo novomeških študentov

z vami že od leta 1992

Včeraj na oceanu, danes na Jadranu – spoznajte jadranje in mornarske veščine!

Ne znate jadrati? Bi radi izpopolnili svoje znanje? Nimate izpita za voditelja čolna?
Preživite vikend ali teden s prijatelji na barki in spoznajte jadranje v družbi izkušenega jadralca, ki je lani preplul večji del Atlantika!

Za vse, ki še nimate izpita je to odlična priložnost, da v živo obdelate program izpita. Seveda se lahko mimogrede še okopate v svojem zalivu ali na bližnjem otoku, vržete trnek in zvečer uživate v kakšni dobri »konobi«.

Skiper vas bo v enem tednu naučil vseh osnov jadranja in mornarskih veščin. Ravno dovolj za vaša nova jadralna potepanja.

Učenje ni obvezno! Lahko samo uživate v vetru, soncu in kopanju. Jadrnica J-24 je ena izmed najbolj popularnih monotipnih jadrnic na svetu. Čeprav meri le 7.30 m nudi obilo užitka posadki in je zelo primerna za učenje.

Barka ima 2-3 ležišča in ima privez v lučici Crikvenica. V neposredni bližini je možnost najema poceni apartmaja, parkirni prostor, kopališče, trgovina, restavracije in bari.

Cena
> za tedenski program: 280 Eur na osebo in vključuje tečaj jadranja in bivanje na barki.
> za podaljšani vikend program (3 dni): 120 Eur na osebo in vključuje dnevno jadranje do 4 osebe.

V ceno ni vključeno: hrana in pijača, porabljeno gorivo, privezi izven matične luke ipd. Tečajniki te stroške plačajo iz svoje skupne blagajne.

Prijave in informacije: borut.suln@gmail.com / 041 634 590

Termini po dogovoru!