Infodan 2013

V torek, 22.1 bomo člani dijaške sekcije DNŠ-ja na treh novomeških srednjih šolah izvedli tradicionalni Infodan, na katerem bodo dijaki imeli možnost iz prve roke izvedeti podrobnosti o nekaj najbolj popularnih smereh študija. Povabili bomo študente iz cele Slovenije, ki bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja.

Infodan bo potekal na Gimnaziji Novo mesto, Ekonomski gimnaziji ter Biotehniški gimnaziji, na vsaki šoli približno uro in pol.

Prva bo na vrsti Biotehniška gimnazija. Po kosilu v novomeški Situli bodo študentje obiskali Ekonomsko gimnazijo, na koncu pa še Gimnazijo Novo mesto. Infodan je krasna priložnost za vse, ki se še niso dokončno odločili, pa tudi za tiste, ki bi radi izvedeli več podrobnosti o določenih smereh. Študentje, s katerimi se boste lahko pogovorili, obiskujejo te fakultete že več let, in od njih boste lahko dobili veliko koristnih informacij in nasvetov.

Časovni razpored:

Biotehniška gimnazija:
7:30 – 8.15 za 3. letnike
8.20 – 9.05 za 4 letnike

Ekonomska gimnazija:
11.05 – 11.35

Gimnazija Novo mesto:
12.15 – 14.00

 

Organizacijo projekta so nam omogočili sledeči sponzorji: Situla, Avtošola  Alfa-R in LokalPatriot.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.