DNŠ Sessions: Hamo & Tribute2Love

V Novo mesto ponovno prihaja ena najbolj vročih zasedb v Sloveniji, Hamo & Tribute2Love! Tokrat se bo predstavila z novo ploščo 3P (trip). Pridruži se nam v soboto, 6. maja 2017, ob 22. uri v klubu LokalPatriot!

Stalni zasedbi (Matevž “Hamo” Šalehar, Denis Horvat-Duki, Uroš Škerl – Hipi, Martin Janežič – Buco, Uroš Primožič – Spretan) se je pred kratkim pridružil še kitarist Peter Dekleva – Pero. Novo ploščo so nedavno predstavili v razprodanem Kinu Šiška in dokazali, da se lahko tudi z novo kvalitetno glasbo napolni večje dvorane.

Njihova tretja studijska kreacija 3P je zelo prepričljiv bluzovski album, s katerim je skupina dokazala, da res spada v sam vrh slovenske glasbene scene. Album je poln ljubezenskih modrosti in otožnosti. Hamo & Tribute2Love so z njim nedvono pokazali zrelost in pregnali sleherni dvom, da bi kvalitetne slovenske glasbe kmalu zmanjkalo.

Vstopnina:

  • Člani DNŠ: 5€
  • Ostali: 7€

Za več informacij klikni TUKAJ.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.