DNŠ jadranje

DNŠ vabi vse da, izkoristite zadnje dni letošnjega poletja za nekaj edinstvenega. Podajte se na slano avanturo v družbi mladih jadralcev in doživite morje na povsem drugačen način. Tudi letos se 23. septembra novomeški študenti odpravljamo na enotedensko rajanje pod svobodnim soncem in polnimi jadri.

 

Jadranje bo potekalo v obliki sproščenega skupinskega jadranja, kjer bomo združili zabavo, adrenalin in dobro družbo, z vetrom in čudovitimi otoki Dalmacije. Vsak dan si bomo za nočitev izbrali drugo lokacijo. Jadrnica nam bo omogočila, da bomo spoznali tudi najbolj skrite kotičke Jadrana. Ogledali si bomo zanimive otoke, spoznali Dalmatinska mesta, se okopali v idiličnih zalivčkih, ob večerih pa poskrbeli za druženje in zabavo.

 

Predznanje za udeležbo ni potrebno, saj bomo jadranje nadgradili z jadralnim tečajem. Tako si bo vsak od udeležencev lahko izbral svojo vlogo na jadrnici in imel možnost postati aktiven član posadke.

 

Avanturi naproti se bomo podali z več enakimi jadrnicami, kar bo jadranje naredilo še bolj zanimivo. Jadrnice so opremljene z vso potrebno opremo (kuhinja, kopalnica, wc, tuš, posteljnina …) in bodo nudile vso potrebno udobje.

 

Še vedno se trudimo ohraniti nizko ceno in tudi letošnje jadranje ponujamo po zelo ugodni ceni, zato izkoristi priložnost in preživi zadnje dni počitnic na najbolj odštekan način.

 

V terminu od ponedeljka 23.9. do sobote 28.9.2013 vam ponujamo:

6 dnevni –all inclusive- aranžma, ki vključuje:

– najem jadrnice,
– najem skipperja,
– hrana in pijača za vseh 6 dni,
– čiščenje jadrnice,
– posteljnina,
– gorivo,
– priveze/marine,
– animacija,

-turistična taksa

– darilo.

 

CENA: samo 220 EUR (člani DNŠ), ostali 280 EUR (ostali študentje), zaposleni 310 EUR (* v ceno ni vključen prevoz na relaciji Nm – dalmacija(točna lokacija objavljena naknadno) – Nm, ki znaša 30 EUR)

PLAČILO: Da bo jadranje še bolj prijazno študentskemu, smo se letos odločili za možnost plačevanja na obroke. In sicer:

-člani dnš-ja plačate 4 obroke po 55€. (velja za prijave pred 1.7.2013)

-ostali študentje plačate 4 obroke po 70€ (velja za prijave pred 1.7.2013)

 

ODHOD: ponedeljek, 23.9.2013

PRIHOD: sobota, 28.9.2013

 

Prijave na DNŠ infotočki..

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.